Skip to main content

 

 

 

Aktív turisztikai csomag

Szállásaink közvetlenül a Kurca folyó partján fekvő 3*, igényesen kialakított belső térrel rendelkező apartmanok, melyek tökéletesek családi nyaraláshoz és hétvégi kikapcsolódáshoz. A házak felszereltsége: TV, Wifi, hűtőszekrény, tűzhely és konyhai eszközök. Szabadtéri sütögetéshez tűzrakóhely áll rendelkezésre.

Szállás:

 

 Panzióházak:                2 ágyas  pótágyazható: 23.900 Ft/ éj

                                           4 ágyas: 39.900 Ft/ éj

Pótágy díja: 8290Ft/ éj/ fő

 Áraink magukba foglalják a korlátlan strand, wellness kül- és beltéri medencék, szauna, sószoba, gőzkabin és uszoda használatát, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 300 Ft/ fő / éj.

 

A csomag tartalma:  

  1. nap gyalogtúrázzunk a Termál tó körül, ahol megcsodáljuk a tó és környéke gazdag madár és állatvilágát. Borzvárakat figyelhetünk meg, iramodó nyulakat és kíváncsi őzekkel találkozunk és kecses madarakat leshessünk meg. Vagy barangolhatunk a Tisza árterében a „Kék keszeg” ösvényen, ahonnan varázslatos kilátás nyílik a folyó kanyarulataira.
  2. nap evezzünk a Kurcán egészen Szegvárig túrakenukkal, hogy napozó teknősöket, siklókat, szürke gémeket és kócsagokat fotózhassunk. Túránk végállomásán pedig megtekinthessük a szegvári Kastélyt, ahol Rózsa Sándor rémisztgette a bálozó nagyurakat.
  3. nap pattanjuk kerékpárra és a Tisza gátján futó kerékpárúton tekerjünk át a szomszédvárba, Csongrádra, ahol sütkérezhetünk a hatalmas homokfövényen a Körös-torokban, sült keszeget együnk, amit homoki borral öblítsünk le, majd a nádfedeles halászházakat elhagyva, a híres  pontonhídon átkelve a Tiszán felfedezzük az ártérben az egykori Ellési Monostor romjait és meghallgassuk a fekete ember legendáját.  

A csomag ára: 35.000 Ft / fő + a választott szállás díja

 

Leave a Reply