Skip to main content

Szentesi Sport- és Üdülőközpont a festői szépségű Széchenyi liget és a várost átszelő Kurca folyó ölelésében található. Sokrétű és színes kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál az ide látogató vendégek részére. Szolgáltatásainkat a természetet kedvelő, nyugodt pihenésre vágyó, de aktív sportolási lehetőségeket is kereső vendégeknek ajánljuk.

Az uszoda vendégei részére számos szórakozási- és kikapcsolódási lehetőség és szolgáltatás biztosított. Három hideg vizes úszómedencét, meleg termálvizes medencéket vehetnek igénybe, melyek kedvező élettani hatásuk miatt pihenésre és feltöltődésre kiválóan alkalmasak. A gyermekek is megtalálják a szórakozási lehetőségeiket, részükre pancsoló medencék, mini elefántos csúszdával vagy “gomba” csobogóval van kialakítva. Valamint minden korosztály számára élményt jelentő anakonda-, kamikáze- és gyermek-csúszda teszik színesebbé vendégeink kikapcsolódását. 2014-ben az uszoda új létesítménnyel bővül, átadásra került egy fedett 50 méteres medence ahol rendszeresen kerül megrendezésre hazai és nemzetközi vízilabda mérkőzések. 2015-ben a kikapcsolódás és feltöltődésre vágyó vendégek részére pedig egy új élmény- és wellness részleggel bővült az üdülőközpont.

Mivel a szentesi úszó és vízilabda csapatok évről-évre helyt állnak a hazai és nemzetközi sportrendezvényeken így a felkészülésüket a Szentesi Üdülőközpont megfelelő vízfelület biztosításával segíti a csapatok felkészülését.

Medence beosztás

 

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a medencék takarítás a következő napokon történik:

Hétfő: 6-8 óráig 33 méteres medence

Szerda: 6-8 óráig 25 méteres medence

Szombat: 6-8 óráig fedett 50 méteres medence

 

A jelzett időpontokban a medencék takarítás miatt zárva tartanak. Ezen időpontban a medencében tartózkodni TILOS!

Megértésüket köszönjük!