Skip to main content

 

Kemping

Nálunk a kempingezés töretlen népszerűségnek örvend. Több külföldi vendégünk már évek, évtizedek óta visszajár.
Egyszerre akár 150 főnek is helyet tudunk biztosítani. A kemping közösségi épületében megtalálható konyha, zuhanyzó, WC.
A pár lépésre lévő Kurcában kedvező árú horgászjegy ellenében  a hal is kifogható az esti bográcsoshoz.
– Közvetlen átjárás az üdülőterület és a fürdő között
– Zárt parkoló
– Internet
– Foglalás felár nélkül ünnepnapokon és hétvégén

 

 

 

 

Hasznos tudnivalók

Tájékoztató anyag

 

 

Virtuális túra

 

Képek

 

Törzsvendég kedvezmény

Miért Szentes?

Szentes Csongrád megyében, a Tisza partján elhelyezkedő fiatalos dél-alföldi település, közel 30000 fős lakosságával a megye harmadik legnépesebb városa.

Szentes rendezett parkjai, uszodái, sportpályái a fiataloknak és az idősebbeknek kínálják a kikapcsolódás lehetőségeit, gyógyfürdőjének varázsereje, múzeumának és képtárának csendje mind-mind felfedezésre vár.

A Széchenyi ligetben úszómedencék, csúszdák, szaunák, pezsgőfürdő, termálfürdők, teniszpályák és játszóterek várják kellemes erdei környezetben az aktív pihenésre vágyókat, a családokat, a fiatalokat. A liget csendje, a Kurca szökőkútjai, a víz adta lehetőségek mindenki számára kellemes kikapcsolódást jelentenek.

A regenerálódást, a gyógyulást a török stílusú Termál Gyógyfürdő kínálja, mely alkáli hidrogén-karbonátos gyógyvízzel rendelkezik. A kezelések utáni pihenést a fürdő területén lévő modern, jól felszerelt nappali kórház biztosítja.

A közeli Tisza, a Körös és a Kurca folyók lehetőséget adnak, hogy a kerékpározás, a lovaglás mellett vízi úton is bejárhassa a látogató a térséget. A folyók mellett halban gazdag horgásztavak várják a horgászat kedvelőit. A természet szerelmesei a Körös-Maros Nemzeti Park pusztáin csodálhatják meg az Alföld ritka, védett növény-, és állatvilágát.

A tradicionális alföldi ételek, az egyedi ízt adó fűszerek felejthetetlen kulináris élményt adnak a szentesi konyha ételeit megízlelők számára. Hangulatos, barátságos panziók sora biztosítja a betérők nyugodt pihenését.

A városból könnyen elérhetők a környező községek, ahol a falusi turizmus élménye mellett nagyszerű műemléki kastélyokat és kikapcsolódásra alkalmas, hangulatos portákat talál a vendég.

Minden szónál többet ér a felfedezés, a találkozás, a személyes élmény. Jöjjön el, ismerje meg e nyitott szívű várost és a vendégszerető embereket!

Ha igazi különlegességekre kíváncsi, egy-egy program, rendezvény vagy fesztivál felkeltette az érdeklődését, éppenséggel szállást keres, oldalunkon minden fontos információt megtalál. Ha mégsem, az oldal alján található elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére.

Szabadság! Szentes! Szeretem!

Tegye könnyebbé nyaralását, töltse le a MySzentes applikációt!

A “My Szentes” segítségével könnyedén megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb lévő éttermeket, kávézókat, panziókat.

Hasznos információkat is megtalálunk az applikációban pl. orvosi rendelők, autóbérlés vagy éppen ha atm-et keresünk. Beépített útvonaltervezőjével egyszerűen eljuthatunk a célállomáshoz, illetve egyetlen gombnyomással akár fel is hívhatjuk a kívánt célt.

IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/my-szentes/id1144102517?mt=8

ANDROID: https://apkpure.com/my-szentes/eu.easy.myszentes

 

További információkért látogasson el a város hivatalos tourinfo oldalára: http://www.szentes.hu/turizmus/index.php/hu/

Ha a városba látogat a következő programokon vehet részt (város hivatalos programnaptára): http://www.szentes.hu/?page_id=12805