Skip to main content

A szaunapark a 892 m2 alapterületű wellness részlegben helyezkedik el. Az öltözőkön átjutva a vizes részlegben élményzuhanyok, gőzfürdő, egy nagyobb és egy kisebb méretű finn szauna, infraszauna, sóbarlang, fényterápiás szauna és jég szoba veszik körül a középen elhelyezkedő kör alakú merülő medencét és Kneipp medencét.

A szaunapark nyitva tartását az alábbi oldalon tekintheti meg!

Elő- és utószezonban heti több alkalommal kerül megrendezésre szaunaszeánsz ahol a vendégek különböző felöntések mellett relaxálhatnak, pihenhetnek és kapcsolódhatnak ki.

Aktuális szeánszainkról a következő oldalon tájékozódhat: www.facebook.com/szaunaprogramok/

Hasznos tudnivalók szaunázás előtt

SZAUNA HÁZIREND

SZAUNAVILÁG

A szauna és wellness részleget kiegészítő jegy megváltása mellett használhatja, vagy a recepció felőli pénztárnál kérhető wellness jegyet, mely a szauna és wellness részleg használatára jogosítja fel.

 

Naturista szauna általános feltételek

Jegyek a helyszínen és elővételben kaphatók, érdeklődni a naturistawellness@gmail.com címen, valamint a +36 30-642-5061-es  mobil számon. Előre jelentkezni a programot megelőző napon 12 óráig lehetséges!

Kérjük annak érdekében, hogy helyet és a szolgáltatást megfelelő színvonalon tudjuk biztosítani, szíveskedjen bejelentkezni. A bejelentkezés azonosításához szükséges: név és e-mail cím.

A bejelentkezéssel 13:00 óráig tudjuk a helyet fenntartani. Ezt követő érkezés esetén előre utalás szükséges. Az előreutalás  a program előtti péntek 11:00 óráig kell, hogy beérkezzen.

A naturista szauna nap textilmentes, zárt terű wellness és szauna esemény, mely során fürdőruha nélkül használhatják a wellness medencéket, a szaunákat, gőzkabint, sószobát, pihenőteret és az élmény részleget az aktuális naturistanapi nyitvatartási időben használhatnak. Déltől, valamint megfelelő létszám esetén 12:00 órától óránként folynak a szauna programok. Érkezéskor mindeki kap 3 bon-t, melyeket a finn szauna programokra lehet beváltani. Büfé és masszázs szolgáltatással is várjuk vendégeinket.

A programra a belépő ára:

Felnőtteknek: 8000 Ft                                         Szállóvendég **: Felnőtt:  5500 Ft

Diák  (26 éves korig): 7500 Ft *                        Diák (26 éves korig): 5000 Ft

Diák (14-18 év):  5000 Ft                                    Diák (14-18 év): 3000 Ft

Gyerek (4-14 év):  2000 Ft                                  Gyerek (4-14 év):  1000 Ft

Gyerek (4 év alatt): 300 Ft                                  Gyerek (4 év alatt): 0 Ft

 

* diákigazolvány bemutatása szükséges

** szállóvendégnek ebben az esetben a házat bérlő vendégek minősülnek

4 év alatti gyermek részére úszópelenka használata kötelező a vízben.

Amennyiben a szauna programokon nem kívánnak részt venni, erre is lehetőség van 7000,-Ft-os, délután 16:00-tól 5.000 Ft-os belépőjegy megváltásával. Ebben az esetben vállalni kell a karszalag viselését. (Tervezzük az uszodahasználat biztosítását a naturista napon, megfelelő létszámú igény esetén.)

Kérjük, hogy annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat fejleszteni tudjuk, szíveskedjenek kitölteni kérdőívünket.

Büfé és meleg étel lehetőséggel várjuk Önöket. Az á la carte ételeket a Yee-lo pizzéria biztosítja. A választékról a www.yeelo.hu honlapon tudnak tájékozódni.

Belépést a Vecseri-foki út felől biztosítunk.

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Kérdőív NATURISTA SZAUNA szolgáltatás fejlesztéshez