Skip to main content

Vízi csúszdák

Három kültéri, különböző színű és nehézségű vízi csúszda lop boldog és hangos pillanatokat a legapróbbak és legbátrabbak napjaiba.

Kültéri termálmedencék

A város területén összesen 32 termálkút üzemel, amelyek között számos forrás ad minősített gyógyvizet, mely alkalmas emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek, epehólyag gyulladás, epekő, gyomorfekély és mozgásszervi betegségek kezelésére.

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont három kültéri termálvizes medencéjébe körülbelül 1700 méter mélyről 70°C fokon érkezik gyógyhatású víz, amely 35°C, 38°C, és 42°C fokra hűtve érkezik a medencékbe. A termálvíz a benne oldott ásványi anyagok és ionok segítségével enyhíti a fájdalmakat, ellazít, csökkenti a stresszt és felüdíti a szervezetet.

Strandfürdő

A nyár, a napsütés és strandolás szerelmeseit nyáron egy 25 és egy 33  1/3 méteres medence várja, melynek partján a fürdőzők megfeledkezhetnek a mindennapok problémáiról. A medence partján napozóterasz található, ahol igényes napozóbútorokon pihenhetnek a vendégek. A két medencét télen sátor fedi, így az év minden évszakában alkalmas fürdőzésre és sportolásra.

A 25 és 33 1/3 méteres medence mellett áprilistól szeptemberig egy kültéri 50 méteres medence is a vendégek rendelkezésére áll. Sekély részében kisgyermekek pancsolhatnak, míg mélyebb részében a sportolásra és kikapcsolódásra vágyók fürdőzhetnek. A medence legmélyebb részében szakképzett felügyelő segítségével búvárkodásra is lehetőség van.

Kültéri gyermekmedencék

Pancsoló: vízsugaras élményelemes, 20-30 cm mély, 30-32 °C fokos víz a kisebbek részére.

Elefántos-csúszdás gyermekmedence: 50-70 cm mély, 30-32 °C fokos vízzel.

Mindezek mellett rendelkezésre áll strandröplabdapálya, mini kosárlabda, lábtengó pálya, játszótér, valamint szabadtéri tornaszer valamint búvároktatás.