Skip to main content

Kedves Vendégeink!

 

Tájékoztatjuk, hogy ezen adatlap kitöltése csak előzetes igénynek számít, önmagában nem minősül foglalásnak. Az adatlap kitöltött formában való visszaküldésére
( e-mail-ben: udulohazak@udulokozpont-szentes.hu) 1 hét áll rendelkezésre, amennyiben ez nem történik meg, előzetes foglalását töröljük.

A foglalás a szállásfoglalási szerződés aláírása és az abban meghatározott előleg befizetése után válik véglegessé.

(Amennyiben nem kap visszaigazolást, foglalását jelezze az udulohazak@udulokozpont-szentes.hu e-mail címen vagy telefonon: +36 30/642-50-61)

A Szentesi Sport- és Üdülőközpont területén zónarendszer működik. A fürdő 2 zónára osztható, az 1. zónába a kültéri medencék (25, 33, 50 méteres medence, gyermekpancsolók, termál medencék), a fedett 50 méteres medence és  az élmény-wellness részleg tartozik. A 2. zóna a szaunaparkot foglalja magába. A szállóvendégek részére a kültéri 25-, 33-, 50 méteres medence, gyermekmedence, termál medencék, fedett 50 méteres medence, élménymedence, wellness medencék és szaunapark térítésmentesem vehetők igénybe. A szolárium és csúszda kiegészítő díj ellenében vehető igénybe.

  • Közvetlen átjárás az üdülőterület és a fürdő között
  • Valamennyi medence korlátlan használata
  • Szauna park használata (finn szaunák, infra szauna, gőzkabin, sószoba, merülő medence, Kneipp-medence)
  • Ingyenes zárt parkoló közvetlenül az apartmanház mellett
  • Internet
  • Foglalás felár nélkül ünnepnapokon és hétvégén