Skip to main content

A Nemzet Sportvárosa Szentes, különleges és majd minden sportág számára kitűnő edzőtáborozási lehetőségeket kínál.

Ha szeretné csapatát vagy egyéni sportolóit megfelelő természeti és szakmai környezetben felkészíteni, nem is lehet jobb választása, mint a város központjában található sportlétesítmények.

A létesítményben – egy zárt területen belül – biztosítunk színvonalas szállás, étkezés és edzés lehetőséget az úszás, vízilabda, triatlon, strandröplabda és a strandbirkózás számára.

A vizes sportok képviselői részére egy tízpályás 50 méteres, télen sátorral fedett 25 méteres és 33 1/3 méteres, májustól szeptemberig egy nyolcpályás 50 méteres medence, valamint jól felszerelt kondicionáló terem áll rendelkezésre.  Ezen kívül élmény és wellness részleg, szauna és csúszdapark segíti a rekreációt, feltöltődést

Az Üdülőközpont közvetlenül a Kurca folyó partján, héthektáros területen található. Légkondicionált, konyhával, fürdőszobával felszerelt, apartman jellegű kettő és négy ágyas üdülőházak várják a sportolókat és edzőiket. Összesen egyszerre 119 férőhelyet tudunk, akár egy egyesület több csapata számára biztosítani.

A területen belül büfé, kapun kívül étterem áll rendelkezésre. Kérésre a helyszínen belüli étkeztetés is megoldható.