Skip to main content

Nyugdíjas wellness hétköznapok!

 

Szállásaink közvetlenül a Kurca folyó partján fekvő 3*, igényesen kialakított belső térrel rendelkező apartmanok és üdülőházak, melyek tökéletesek családi nyaraláshoz és kikapcsolódáshoz. A házak felszereltsége: TV, Wifi, hűtőszekrény, tűzhely és konyhai eszközök. Szabadtéri sütögetéshez tűzrakóhely áll rendelkezésre. Horgászati lehetőséget napijegy megváltásával biztosítunk.

Termálvizünk gazdag oldott ásványi anyagokban és ionokban. Enyhíti a mozgásszervi panaszokat és fájdalmakat, a stresszt és felüdíti a szervezetet. A fürdő bejáratától 10 m-re étterem, futópálya és teniszpálya található.

Az élményrészlegben sodrófolyosó, buzgár, dögönyöző, talppezsgő, ülő- és fekvőpezsgőrész és alagút kapott helyet.  Az élményrészleg mellett wellness részleg is megtalálható, ahol fedett, és  wellness elemekkel – nyakdögönyözővel, valamint ülő- és fekvőpezsgő paddal- felszerelt, és a szabadba kivezető termálvizes medencékben fürdőzhetnek.

 

Szállás:

Panzióházak 3*:             2 ágyas  pótágyazható: 23.900 Ft/ éj

                                         4 ágyas: 37.900 Ft/ éj

Üdülőház:                       2 ágyas pótágyazható: 19.900 Ft/ éj

                                         Pótágy díja: 8800Ft/ éj/ fő

Áraink magukba foglalják a reggelit valamint korlátlan strand, wellness kül- és beltéri medencék, szauna, sószoba, gőzkabin és uszoda használatát, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 300 Ft/ fő / éj. A parkolás ingyenes. Felár ellenében szolárium és masszázs szolgáltatást vehetnek igénybe. Népszerű naturista szaunaprogramjainkon is szeretettel várjuk Önöket felár ellenében.

Áraink 2022.május 1 -31-ig érvényesek!

 

 

 

Leave a Reply