BÚVÁRKODÁS

A strand területén működik a ClearWater Búvárklub, ahol lehetőség van a búvárkodás kipróbálására biztonságos körülmények között. A továbblépésre is van lehetőség. Nyáron folyamatosan indítanak nemzetközi képesítést nyújtó tanfolyamokat.

További információ: http://www.szentesibuvar.hu/fooldal.html

Búvár

 

 

SEGWAY

 

Segway

HORGÁSZAT

Vendégeinknek horgászjegy megváltása mellett az Üdülőközpont Kurca szakaszán lehetőség nyílik horgászásra.

A horgászjegyek a recepció pénztáránál válthatók meg.

Gerecz Elemér Horgászegyesület

 

BABAÚSZÁS

A csecsemők természetes közege a víz, mert emlékezteti őket az anyaméhben eltöltött időre. A megfelelő minőségű és hőfokú vízben megnyugszanak, könnyedén lebegnek. Ráadásul még birtokukban van az úgynevezett „búvárreflex” is, ami azt jelenti, hogy víz alá kerülve leáll a légzésük, ez akadályozza meg a babákat,hogy ne nyeljenek a vízbe. Persze ez csak pár másodpercig, rövid ideig tart, de gyakorlással fejleszthető. A babák anyuka vagy az apa segítségével intenzíven mozognak a vízben és az oktató irányításával, élvezik a víz alá merülést is.

Miért jó a babaúszás?

Már három hónapos kortól a vízben sokkal intenzívebben mozognak, mint a szárazföldön, és nemcsak a tüdejük, légző izmaik fejlődnek, ezek a babák kiegyensúlyozottabbak, edzettségi szintjük nő, ellenálló képességük fokozódik a fertőzésekkel szemben. Könnyebben tanulnak meg egyéb mozgásformákat is.

 

DIAPOLO – sportruházati üzlet

A Turbo – Diapolo sportboltban kedvedre válogathatsz nemcsak fürdőruhák, hanem pólók, rövidnadrágok között is. Az egyszerűbb, olcsóbb fazonoktól a drágább, jobb minőségűig mindenki megtalálja a magának valót. A sportoláshoz is rengeteg kelléket kínálnak például úszószemüveget, labdát.

A nyitvatartásról érdeklődjön a +36 70 680 6683 számon.
Diapolo-Szentes Facebook
www.diapolo.hu

 

KÜLTÉRI SZAUNA

A fürdő külterületén kihelyezett rönkszaunában szaunázhatnak vendégeink 300 Ft ellenében vehetik igénybe. A szauna utószezonban 16-20óráig tart nyitva, amit mindenki saját felelősségére vehet igénybe.