TAO- Konditerem és pihenők építése

Sportfejlesztési program a vízilabdázás feltételeinek javítására.

Jóváhagyó nyilatkozat

Kérelem

 

TAO- 50 méteres versenymedence

2014 augusztusában került átadásra az új fedett 50 méteres sportmedence. Az uszodát vízilabda-mérkőzésekre és úszóversenyekre egyaránt hitelesítették.

 

DAOP- Élményfürdő és wellness központ

Az új sportuszoda bővítményeként egy új élményfürdő és wellness központ is kiépítésre kerül. A projekt 2013. augusztus 5-én kezdődött, a várható befejezés pedig 2015. június 30-a.

A Szentesi Üdülőközpont a 2014. augusztusában átadott fedett 50 m-es sportuszoda után egy minden igényt kielégítő wellness és élményblokkal is bővül a DAOP-2.1.1/J-12-2012-0051 azonosítószámú, 895 268 070 Ft összértékű beruházás keretében, melynek 50 %-a, azaz 447 634 035 Ft az Új Széchenyi Terv Dél-Alföldi Regionális Operatív Program forrásaiból nyert vissza nem térítendő támogatás.

A 892 m2 alapterületű wellness részlegben masszázs, szolárium, kozmetika, pedikűr-manikűr várja a vendégeket. Az öltözőkön átjutva a vizes részlegben élményzuhanyok, gőzfürdő, egy nagyobb és egy kisebb méretű finn szauna, infraszauna, sóbarlang, fényterápiás szauna és jég szoba veszik körül a középen elhelyezkedő kör alakú merülő medencét és Kneipp medencét.
A wellness blokk medenceterében kényelmes világos pihenőtér drinkbárral és két különleges alakú termálvizes ülő medence kerül kialakításra, ülőpadokkal, masszírozó elemekkel, ülő- és fekvő pezsgő elemekkel. Az épület sarkában elhelyezkedő termálmedence egy több mint 55 m2-es kiúszó medencével is rendelkezik.
A wellness részlegből rövid, fedett átjárón keresztül lehet átjutni a 846 m2 területű élménytérbe, ahol egy hatalmas, élményelemekkel tűzdelt medence fogadja a vendégeket. Az élménymedencében lesz sodrófolyosó, talppezsgő elemek, vízfüggöny, sakk, masszírozó élményelemek, alagút, óriásgomba, fekvő pezsgő elemek és csúszda.
A projekt keretében a nyitott 33-as medence mellett megépül a komplexumot kiszolgáló gépház is, amelynek tetején egy 300 m2-es napozóterasz várja majd a napimádókat.
Átépítésre, kibővítésre kerül a strand főbejárata is, mintegy 572 m2 alapterületen, két szinten. Korszerű előcsarnok, fogadótér kerül kialakításra öltözőkkel, kávézóval, információs pulttal, elsősegélynyújtó helyiséggel és egy sportbolttal. A bejárati épület emeleti részén tárgyaló és irodahelyiségek létesülnek.
A kivitelezés befejezési ideje 2015. június 30.

Megbízási szerződés 1. számú módosítása
Vállalkozási szerződés 2. számú módosítása
Vállalkozási szerződés
Vállalkozási szerződés 3.számú módosítás
Vállalkozási szerződés 4.számú módosítás
Gépházszerződés
Vállalkozási szerződés Közműkiváltás
Vállalkozói szerződés Marketing
Megbízási szerződés Projektmenedzser
Tervezői művezetői szerződés

 

HURO- kültéri 50 méteres medence és gyermekmedence felújítás

A Szentesi Üdülőközpont a pályázat segítségével megújítja a 33 méteres medencét és a gyermekmedencéket, a régi 50 méteres medencéhez gépházat építtet, valamint új tusoló is kiépítésre kerül. A projekt 2014. május 1-én kezdődött, és várhatóan 2015. július 31-re fejeződik be.