Skip to main content

Szállásaink közvetlenül a Kurca folyó partján fekvő 3*, igényesen kialakított belső térrel rendelkező apartmanok, melyek tökéletesek családi nyaraláshoz és hétvégi kikapcsolódáshoz. A házak felszereltsége: TV, Wifi, hűtőszekrény, tűzhely és konyhai eszközök. Szabadtéri sütögetéshez tűzrakóhely áll rendelkezésre.

Szállás:

Panzióházak:     2 ágyas  pótágyazható: 23.900 Ft/ éj

                                       4 ágyas: 39.900 Ft/ éj

Üdülőház:                       2 ágyas pótágyazható: 19.900 Ft/ éj

 Pótágy díja: 8290Ft/ éj/ fő

Áraink magukba foglalják a korlátlan strand, wellness kül- és beltéri medencék, szauna, sószoba, gőzkabin és uszoda használatát, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 300 Ft/ fő / éj.

A csomag taralma:

– Koszta József Múzeum –  Hogy, miért látogassa meg az egykori vármegyeszékhely történetét bemutató, állandó helytörténeti kiállítást? Hogy, miért jöjjön el a nagy költőnknek, Petőfi Sándor apósának, Szendrey Ignácnak egykori lakhelyére, a Péter Pál Polgárházba? Hogy, miért tekintse meg Európa egyik utolsó napfénytetős fényképész műtermét? A válasz egyszerű: ezekkel a kuriózumokkal csak itt, Szentesen találkozhat.  

– Szentesi Nyári Szabadtéri Színház – színházjegy az aktuális előadásra

– Rock történeti szabadulószoba – Kalandos időutazásra hívunk minden vállalkozó kedvű zenebarátot. A magyar rockzene viharos évtizedein keresztül vezető játékos bolyongás nem csak azok számára tartogat meglepetéseket, akik még emlékeznek a szocializmus zárt világára, hanem azok is eltölthetnek egy tartalmas órát, akik nem szívták annak szűrt levegőjét.

Játékunk három helységből áll. Az első a 60-as éveket szimbolizálja, amit egy stilizált utcaképpel jelenítettünk meg, a második helység egy kamasz szobája, a harmadik pedig egy zenés klub. A feladat mindhárom helység esetében ugyanaz, meg kell találni a kulcsokat, amik az ajtókat nyitják, hogy szintet lehessen lépni, illetve kijutni. Kijutni a szabadba. A szabad világba.  

A pincében egy időben  max. 6 fő tartózkodhat.

A minél teljesebb élmény érdekében javasoljuk 2-5 fős csapatok részvételét. 

Látogatható előzetes időpontfoglalás után az alábbi telefonszámon: +36 70 3866 13 38

A csomag ára: 7300 Ft / fő + a választott szállás díja