• Kis slider

  • Széchenyi terv

Aktuális medencebeosztások

A Szentesi Üdülőközpont a festői szépségű Széchenyi liget és a várost átszelő Kurca folyó ölelésében található. Sokrétű és színes kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál az ide látogató vendégek részére. Szolgáltatásainkat a természetet kedvelő, nyugodt pihenésre vágyó, de aktív sportolási lehetőségeket is kereső vendégeknek ajánljuk.

Az uszoda vendégei részére számos szórakozási- és kikapcsolódási lehetőség és szolgáltatás biztosított. Három hideg vizes úszómedencét, meleg termálvizes medencéket vehetnek igénybe, melyek kedvező élettani hatásuk miatt pihenésre és feltöltődésre kiválóan alkalmasak. A gyermekek is megtalálják a szórakozási lehetőségeiket, részükre pancsoló medencék, mini elefántos csúszdával vagy “gomba” csobogóval van kialakítva. Valamint minden korosztály számára élményt jelentő anakonda-, kamikáze- és gyermek-csúszda teszik színesebbé vendégeink kikapcsolódását. 2014-ben az uszoda új létesítménnyel bővül, átadásra került egy fedett 50 méteres medence ahol rendszeresen kerül megrendezésre hazai és nemzetközi vízilabda mérkőzések. 2015-ben a kikapcsolódás és feltöltődésre vágyó vendégek részére pedig egy új élmény- és wellness részleggel bővült az üdülőközpont.

Mivel a szentesi úszó és vízilabda csapatok évről-évre helyt állnak a hazai és nemzetközi sportrendezvényeken így a felkészülésüket a Szentesi Üdülőközpont megfelelő vízfelület biztosításával segíti a csapatok felkészülését.

Medencebeosztás

Medencetakarítás

Szerda          33 m medence                        6-8 óráig

Péntek         Fedett 50 m medence                    6-9 óráig

(medencetakarítás miatt hajnali úszás a 33 m medencében)

Szombat             25 méteres medence               6-8 óráig

Medencék nyitva tartása

25 m medence                 H-P       6-20 óráig

                                        SZ-V     8-20 óráig

33 m medence                               8-20 óráig

Fedett 50 m medence                           6-21 óráig

(medencetakarítás miatt hajnali úszás a 33 m medencében)