• Kis slider

  • Széchenyi terv

Aktuális medencebeosztások

A Szentesi Üdülőközpont a festői szépségű Széchenyi liget és a várost átszelő Kurca folyó ölelésében található. Sokrétű és színes kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál az ide látogató vendégek részére. Szolgáltatásainkat a természetet kedvelő, nyugodt pihenésre vágyó, de aktív sportolási lehetőségeket is kereső vendégeknek ajánljuk.

Az uszoda vendégei részére számos szórakozási- és kikapcsolódási lehetőség és szolgáltatás biztosított. Három hideg vizes úszómedencét, meleg termálvizes medencéket vehetnek igénybe, melyek kedvező élettani hatásuk miatt pihenésre és feltöltődésre kiválóan alkalmasak. A gyermekek is megtalálják a szórakozási lehetőségeiket, részükre pancsoló medencék, mini elefántos csúszdával vagy “gomba” csobogóval van kialakítva. Valamint minden korosztály számára élményt jelentő anakonda-, kamikáze- és gyermek-csúszda teszik színesebbé vendégeink kikapcsolódását. 2014-ben az uszoda új létesítménnyel bővül, átadásra került egy fedett 50 méteres medence ahol rendszeresen kerül megrendezésre hazai és nemzetközi vízilabda mérkőzések. 2015-ben a kikapcsolódás és feltöltődésre vágyó vendégek részére pedig egy új élmény- és wellness részleggel bővült az üdülőközpont.

Mivel a szentesi úszó és vízilabda csapatok évről-évre helyt állnak a hazai és nemzetközi sportrendezvényeken így a felkészülésüket a Szentesi Üdülőközpont megfelelő vízfelület biztosításával segíti a csapatok felkészülését.

Medencék nyitva tartása

 

25 méteres medence 8-20 óráig
33 méteres medence 8-20 óráig
50 méteres medence (fedett) 5-2045 óráig
Meleg vizes medencék 5-2045 óráig
Élmény és wellness medencék (fedett) 10-20 óráig
Szauna park

H-P, V                          12-20 óráig

Szombaton                   12-21 óráig

Csúszda 10-18 óráig
Gyermekmedence  8-20 óráig
50 méteres medence (nyitott)  8-20 óráig

 

Medencetakarítás

Hétfőként 5-9 óráig nyitott 50 méteres medence

Szerdánként 5-7 óráig 25 méteres medence

Szerdánként 7-9 óráig 33 méteres medence

Péntekenként 5-9 óráig fedett 50 méteres medence (hajnali úszás a 33 méteres medencében)

 

 

Medencebeosztás