• Kis slider

  • Széchenyi terv

Aktuális ajánlat

Megnyitottunk!

Kedves Vendégeink!

Az újranyitásnak sajnos vannak törvényi korlátozásai, feltételei (reméljük, nem sokáig), amelyeket kötelező betartanunk nekünk és nektek, Vendégeknek is!

A 194/2021. (IV. 26.) Korm. Rendelet értelmében az Üdülőközpontba a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodása megengedett. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya), valamint a személyazonosságot igazoló igazolvány együttes bemutatásával történik. A 18. életévét be nem töltött személy életkorát igazolnia kell, ahhoz, hogy a rendeletben meghatározott módon beléphessen a fürdőbe.

A rendeletben meghatározott feltételek alól mentesülnek azok a vendégek, akik a sportrendezvényen való részvétel céljából vagy sportrendezvényre való felkészülés céljából – a sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló 18. életévét betöltött személy és az őt felkészítő sportszakember számára látogatható.

Az Üdülőközpont zárt területein a maszk használata, a távolságtartás, a kézfertőtlenítés és a higiéniás szabályok betartása továbbra is kötelező. A maszkot a medencékben és a 1,5 méteres környezetükben (medence part) nem kell használni. A távolságot (az együtt érkező családokat kivéve) be kell tartani a medencében is.

A sportolók a vállfás öltözőt használhatják, az öltözőben a másfél méteres távolságot tartani kell.