• Kis slider

  • Széchenyi terv

Szolgáltatások

Szolgáltatások

 

Termál medencék – Élményelemekkel, a pihenést kedvelőknek

A fürdő külterületén és belterületén egyaránt megtalálható termálvizes medence. Kültéren a Kurca folyó partján 3 db különböző hőfokú termálmedence van, ahol télen és nyáron egyaránt felfrissülhetnek.

http://www.udulokozpont-szentes.hu/nyito-oldal/medencek/termal-medencek/

Úszómedencék – A sportolni vágyóknak

 Csúszdapark  Kicsiknek és nagyoknak: családi-, kamikáze és anakonda csúszda

Három különböző nehézségű csúszdával várjuk vendégeinket. A széles pirosat a kisebbeknek és családoknak ajánljuk, a sárga Kamikázét a legbátrabbaknak, a hosszú, kék Anakondát pedig mindenkinek. A csúszdák minden egész órában indulnak, és 45 perc folyamatos működés után 15 perc szünet következik.

 Gyermekpancsolók- Csúszdával, pezsgőfürdővel, csobogóval

http://www.udulokozpont-szentes.hu/nyito-oldal/medencek/gyermekpancsolo/

Élményrészleg

Wellness részleg

http://www.udulokozpont-szentes.hu/nyito-oldal/medencek/wellness/

Szauna és pezsgőfürdő   A tökéletes kikapcsolódásért

A szaunapark a 892 m2 alapterületű wellness részlegben helyezkedik el. Az öltözőkön átjutva a vizes részlegben élményzuhanyok, gőzfürdő, egy nagyobb és egy kisebb méretű finn szauna, infraszauna, sóbarlang, fényterápiás szauna és jég szoba veszik körül a középen elhelyezkedő kör alakú merülő medencét és Kneipp medencét.

A szaunapark minden nap 12 órától várja a a felfrissülni vágyókat.

Elő- és utószezonban heti több alkalommal kerül megrendezésre ingyenes szaunaszeánsz ahol a vendégek különböző felöntések mellett relaxálhatnak, pihenhetnek és kapcsolódhatnak ki.

 

Szolárium

Hétfőtől vasárnapig 8-20 óráig üzemel a wellness részlegben található Turbo álló szolárium. A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges külön belépőjegyet megváltani.

Szolárium

 Búvárkodás

A strand területén működik a ClearWater Búvárklub, ahol lehetőség van a búvárkodás kipróbálására biztonságos körülmények között. A továbblépésre is van lehetőség. Nyáron folyamatosan indítanak nemzetközi képesítést nyújtó tanfolyamokat.

További információ: http://www.szentesibuvar.hu/fooldal.html

 

Búvár

 

 

Segway

Segway

Horgászat

Vendégeinknek horgászjegy megváltása mellett az Üdülőközpont Kurca szakaszán lehetőség nyílik horgászásra.

A horgászjegyek a recepció pénztáránál válthatók meg.

Gerecz Elemér Horgászegyesület

 

Babaúszás

A csecsemők természetes közege a víz, mert emlékezteti őket az anyaméhben eltöltött időre. A megfelelő minőségű és hőfokú vízben megnyugszanak, könnyedén lebegnek. Ráadásul még birtokukban van az úgynevezett „búvárreflex” is, ami azt jelenti, hogy víz alá kerülve leáll a légzésük, ez akadályozza meg a babákat,hogy ne nyeljenek a vízbe. Persze ez csak pár másodpercig, rövid ideig tart, de gyakorlással fejleszthető. A babák anyuka vagy az apa segítségével intenzíven mozognak a vízben és az oktató irányításával, élvezik a víz alá merülést is.

Miért jó a babaúszás?

Már három hónapos kortól a vízben sokkal intenzívebben mozognak, mint a szárazföldön, és nemcsak a tüdejük, légző izmaik fejlődnek, ezek a babák kiegyensúlyozottabbak, edzettségi szintjük nő, ellenálló képességük fokozódik a fertőzésekkel szemben. Könnyebben tanulnak meg egyéb mozgásformákat is.

 

 

 

Sportruházat

A Turbo – Diapolo sportboltban kedvedre válogathatsz nemcsak fürdőruhák, hanem pólók, rövidnadrágok között is. Az egyszerűbb, olcsóbb fazonoktól a drágább, jobb minőségűig mindenki megtalálja a magának valót. A sportoláshoz is rengeteg kelléket kínálnak például úszószemüveget, labdát.

A nyitvatartásról érdeklődjön a +36 70 680 6683 számon.
Diapolo-Szentes Facebook
www.diapolo.hu

 

Kültéri szauna

A fürdő külterületén kihelyezett rönkszaunában szaunázhatnak vendégeink 300 Ft ellenében vehetik igénybe. A szauna utószezonban 16-20óráig tart nyitva, amit mindenki saját felelősségére vehet igénybe.

 

 Baba-mama szoba