• Kis slider

  • Széchenyi terv

Egyéb

Családbarát minősítést kapott a Szentesi Sport- és Üdülőközpont!

Családbarát minősítést kapott a Szentesi Sport- és Üdülőközpont!

Családbarát fürdő és Családbarát munkahely kategóriában

 

  1. április 22-én a Családbarát Országos Nonprofit Kht. képviselője audit vizsgálat során családbarát szolgáltató hellyé és családbarát munkahellyé minősítette a fürdőt.

 

Dr. Kerekes Valéria a Szentesi Sport- és Üdülőközpont ügyvezetője 2019. decemberében pályázott a minősítésért és egy-egy kérdőív kitöltése alapján esélyesnek találta minősítő bizottság a fürdőt. Ezt követően a Családbarát Országos Nonprofit Kht. védjegyszakértője audit felmérést végzett a helyszínen. Április 22-én két hosszas kérdőív kitöltése és helyszíni ellenőrzés után családbarát fürdőnek minősítette a Szentesi Sport- és Üdülőközpontot.

 

Ez mit jelent? Szolgáltatóhelyként több családbarát intézkedésünk és szolgáltatásunk van. Többek közt külön gyermekeknek medencéket biztosítunk kültéren és beltéren, baba-mama szobánk van, játszóterünk és játékeszközeink állnak rendelkezésre. A fürdő teljes körűen akadálymentes, így könnyen lehet babakocsival közlekedni. Jegyeink között a kisgyermekektől a diákokig mindenkinek ajánlunk jegyet, illetve családok részére is. Továbbá családoknak szóló rendezvényeink, szolgáltatásaink és kedvezményeink vannak.

Munkahelyként több családbarát intézkedésünk van. Dolgozóink térítésmentesen vehetik igénybe a fürdő valamennyi szolgáltatását, valamint két családtagnak kedvezményesen vásárolhatnak korlátlan bérletet. Kedvezményes banki számlacsomagot nyithatnak, SZÉP kártya juttatásokat kapnak, a lehetőségekhez mérten tömbösítve adjuk ki a szabadságokat és a beosztásokat kérésüknek megfelelően készítjük, családos munkavállalóinkra nagy figyelmet fordítunk.

 

A minősítés a mai napon megérkezett, mely kihelyezésre kerül a főépületben.