• Kis slider

  • Széchenyi terv

Aktuális ajánlat

Legyen a Szentesi Sport- és Üdülőközpont az “Év feltörekvő fürdője”!

Legyen a Szentesi Sport- és Üdülőközpont az ÉV FELTÖREKVŐ FÜRDŐJE!

 

„Az Év Fürdője” elnevezésű program keretében lehetősége nyílik Magyarország legjobb fürdőire való szavazásra. A program szervezője a termalfurdo.hu és szakmai támogatója a Magyar Fürdőszövetség 2017-ben is közönségszavazást hirdet, melyben Magyarország legjobb fürdőit keresi. A szavazás 2017. június 1. – 2017. augusztus 31. között tart.

„Az Év Fürdője” szavazáson 3 kategóriában indulnak Magyarország fürdői – Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője – melyek közül a Szentesi Üdülőközpont „Az Év Feltörekvő Fürdője” kategóriában indult.

A Szentesi Üdülőközpont 85 éves múlttal rendelkező fürdő, mely évről évre bővül. Kezdetben egy 50 méteres medence (1931) szolgálta a vendégek és sportolók kikapcsolódását és szórakozását. Később a fürdő bővült egy 33 méteres medencével (1972), egy 25 méteres medencével (1985), egy csúszdával, egy gyermekmedencével és egy meleg vizes termálmedencével (2001-2003). A Szentesi Üdülőközpont különlegessége, hogy a fürdő területéről közvetlen átjárás nyílik a fürdőhöz tartozó üllőházakhoz és kempinghez. 2013 és 2015 között újabb beruházási hullámnak köszönhetően további fejlesztések valósultak meg, mely kapcsán egy fedett 50 méteres medencével, egy élmény- és wellness részleggel és egy szauna parkkal bővült a Szentesi Sport- és Üdülőközpont. 2016-ban egy újabb pályázat keretében 8 mobilház épül a meglévő üdülőházak mellett.

Az elmúlt évben a Szentesi Sport- és Üdülőközpont nagy figyelmet fordított a zöld terület ápolására, gondozására és virágosítására. A parkosítás mellett a fürdő törekedett a terület vendég-centrikus kiszolgálásra, a területet napozóbútorokkal szerelt fel, továbbá a napozás szerelmeseinek egy külön napozóterasz is kialakításra került.

A kemping és üdülőházak népszerűek sportolók, edzőtáborozók és családok körében. Több visszatérő külföldi turista látogat a kempingbe, hazai és külföldi vízilabda csapat, családos pihenni és fürdőzni vágyó vendég látogat a Szentesi Üdülőközpontba.

A fentiek figyelembevételével elmondható, hogy a Szentesi Sport- és Üdülőközpont méltán megállja a helyét „Az Év feltörekvő fürdője” kategóriában.

Kérjük, támogassa Ön is a Szentesi Sport- és Üdülőközpontot szavazatával hogy minél jobb eredményt érjen el „Az Év Fürdője” versenyen.

 

Szavazzon itt (http://azevfurdoje.hu/szavazok/szentesi-udulokozpont-247)

A játékban résztvevők között 3 db éves bérletet sorsolunk ki!

azevfurdoje_logo_20171